Tragedie românească în Italia! O tânără de numai 25 de ani a murit într-un cumplit accident rutier

Tragedie românească în Italia! O tânără de numai 25 de ani a murit într-un cumplit accident rutier © arhivă

Roberta Cătălina, o tânără de numai 25 de ani din Craiova care plecase în Italia pentru un trai mai bun și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier. Aceasta a pierit pe loc după ce a pierdut controlul volanului autoturismului pe care îl conducea. Tragedia s-a petrecut în Borgo Panigale din Bologna.

Roberta Cătălina, o craioveancă de numai 25 de ani a murit într-un cumplit accident produs în Italia, în Borgo Panigale, Bologna. Aceasta plecase de acasă împreună cu verișorul său acum o lună și jumătate pentru un trai mai bun și voiau să muncească din greu pentru a scăpa de sărăcie. Din păcate, un cumplit accident auto i-a curmat viața oltencei, la numai 25 de ani. 

Cotidianele din Italia informează că românca din Craiova a pierdut controlul volanului din motive necunoscute și s-a izbit violent de un zid. Din păcate, aceasta a murit pe loc. 

La fața locului au venit mai multe echipaje de salvare, dar din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a o salva. În mașina româncei se afla și verișorul său, un băiat de numai 19 ani, care a fost transportat la spital de urgență, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Verișorul româncei moarte a oferit detalii dureroase despre accidentul care acesteia i-a fost fatal. 

„Verișoara mea și cu mine am venit la Bologna acum o lună pentru a căuta de muncă. Am închiriat două camere, eu căutam ceva de lucru în domeniul construcțiilor”, a spus băiatul, de pe patul de spital, potrivit presei italiene.

Publicația ilrestodelcarlino.it informează că românca de 25 de ani a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, izbindu-se puternic de un zid de beton, într-un sens giratoriu. În acest moment, verișorul fetei se află la spital, căci în urma accidentului a suferit răni foarte grave. Din fericire, viața acestuia nu este în pericol.


facebook whatsapp twitter pinterest