Accident rutier în București în urmă cu puțin timp. 21 de persoane au fost implicate

Accident rutier în București în urmă cu puțin timp. 21 de persoane au fost implicate © G4Media.ro

Grav accident rutier în București, joi seară. Patru autoturisme, printre care o ambulanță și un microbuz de pasageri au fost implicate. La fața locului s-a acționat cu 5 echipaje SMURD.

Accident rutier grav în această seară pe Calea Plevnei din București. Patru autoturisme printre care o ambulanță aflată în misiune, dar și un microbuz cu pasageri au fost implicate.  

Potrivit Brigăzii Rutiere, ambulanța aflată în misiune a intrat în coliziune cu microbuzul de pasageri, iar aceasta a fost proiectat în alte trei autoturisme aflate oprite în intersecție: „O ambulanţă care circula pe str. Ştirbei Vodă cu semnalele optice şi acustice în funcţiune a intrat în coliziune cu un autovehicul care efectua transport rutier de persoane şi care circula pe Calea Plevnei dinspre Schitul Măgureanu către str. Constantin Noica. Din coliziune autovehiculul a fost proiectat în alte 3 autoturisme care erau oprite in intersecţia Calea Plevnei pentru a acorda prioritate de trecere ambulanţei”, se arată într-un comunicat.

Șase persoane din cele 21 de persoane implicate au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 4 au fost deja transporate la spital.

Șoferii de la volanul autovehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pentru zeci de minute traficul a fost restricționat, fiind permis doar pentru circulația tranportului public de persoane. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro