Accident teribil în Bârlad. Două persoane au murit pe loc / FOTO

+2 click pentru
galerie

Accident teribil în Bârlad © ziuaconstanta.ro

Clipe de groază în Bârlad. Un accident teribil a avut loc în centrul oraşului. În urma impactului îngrozitor, două persoane şi-au pierdut viaţa pe loc.

Un accident dramatic a avut loc în Bârlad duminică dimineaţa, 23 februarie. Impactul a fost atât de devastator, încât două persoane au murit pe loc.

Impactul s-a produs după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Astfel, maşina s-a răsturnat şi s-a izbit de gardul unităţii militare din Bârlad.

Martorii accidentului au fost cei care au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutor. La faţa locului au ajuns imediat salvatorii.

Detașamentul de Pompieri din Bârlad, două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanț tip C1 și o ambulanță tip B2 (EPA) au intervenit la faţa locului pentru a salva cele două persoane care se aflau în maşină.

Minute în şir s-au luptat salvatorii să le scoată pe cele două victime dintre fiarele maşinii, victimele rămânând încarcerate.

După mult timp, cele două persoane au fost scoase dintre fiare, însă starea lor era atât de gravă, încât medicii nu le-au mai putut salva vieţile. Cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul celor două persoane implicate în teribilul accident.

La faţa locului au ajuns şi oamenii legii, care acum au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului mortal.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro