Accident tragic în Timiş. O persoană a murit, alte trei sunt în stare gravă

O persoană a murit, alte trei sunt în stare gravă

Tragedie pe o şosea din judeţul Timiş. O persoană şi-a pierdut viaţa pe loc, iar alte trei au ajuns de urgenţă la spital, starea lor fiind acum extrem de critică, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat.

O persoană a murit, iar alte trei se zbat acum între viaţă şi moarte, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat. Tragicul accident a avut loc pe un drum judeţean, în localitatea Berini. Patru persoane se aflau în interiorul maşinii care s-a răsturnat. Bărbatul care se afla la volanul maşinii a pierdut controlul volanului, provocând un accident cumplit.

Din păcate, în urma accidentului, unul dintre pasagreri a murit pe loc, alţi doi, dar şi şoferul au suferit leziune grave, starea lor de sănătatea fiind critică.

Martorii au fost cei care au alertat autorităţile. Iar la faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe ambulanţe, dar şi un elicopter SMURD care l-a transportat la spital pe bărbatul aflat la volanul maşinii, starea sa fiind extrem de critică.

De asemenea, la locul accidentului au mai sosit de urgenţă şi o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, un elicopter SMURD, opt pompieri, dar şi două echipaje SAJ.

Până în acest moment nu se ştiu cauzele care au dus la un asemenea incident. Oamenii legii desfăşoară acum o anchetă în acest caz pesntru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Dacă şoferul va scăpa cu viaţa şi va fi găsit vinavoat va trebui să plătească pentru fapta sa.

Însă, până atunci o familie se pregăteşte de înmormântare, iar alte trei aşteaptă cu sufletul la gură ca cei trei răniţi să scape cu viaţă în urma accidentului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro