Accidentul din Braşov, surprins de camerele video. Un al treilea şofer a fost implicat în tragedia mortală de pe strada Aurel Vlaicu / VIDEO

Un al treilea şofer a fost implicat în tragedia mortală de pe strada Aurel Vlaicu © bizbrasov.ro

Se schimbă datele în ceea ce priveşte accidentul provocat miercuri pe o stradă din Brașov. În urma impactului devastator dintre două autoturisme, un bărbat în vârstă de 57 de ani a murti pe loc, iar o tânăra de doar 26 de ani a ajuns la spital cu fractură de coloană.

Din primele informaţii a reieşit faptul că bărbatul decedat ar fi intrat pe contrasens după ce ar fi făcut infarct la volan.

În acest caz oamenii legii au demarat o anchetă, iar acum noi imagini şi detalii au ieşit la suprafaţă.

În imaginile descoperite pe camerele video amplasate în zona unde s-a produs accidentul, se vede cum şoferul unui taxi ar fi vinovat de toată nenorocirea.

Bărbatul nu s-a asigurat când a pătruns de pe o stradă lăturalnică pe bulevardul Aurel Vlaicu. Acesta le-a tăiat calea altor doi şoferi. Pentru a evita impactul, unul dintre şoferi, bărbatul în vârstă de 57 de ani, a tras mai mult de volan, ajungând pe contrasens. În acel moment a intrat în coliziune frontală cu maşina pe care o conducea tânăra de 26 de ani.

Din păcate, bărbatula vrut să evite un impact, dar a creat unul care i-a luat viaţa pe loc, în timp ce tânăra implicată şi ea în accident a ajuns la spital cu fractură de coloană, starea ei fiind una extrem de gravă.

Se pare că bărbatul în vârstă de 57 de ani a făcut infarct, dar nu înainte de producerea ccidentului, aşa cum s-a vehiculat, ci imediat după impactul devastator cu cealaltă maşină.

Salvatorii s-au luptat să scoată trupurile celor doi dintre fiarele maşinilor, însă pentru bărbat a fost mult prea târziu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro