Un specialist IT aruncă bomba. Activitatea de pe WhatsApp a avut loc chiar de pe telefonul Luizei Melencu

+2 click pentru
galerie

Un specialist IT aruncă bomba. Activitatea de pe WhatsApp a avut loc chiar de pe telefonul Luizei Melencu © Arhivă

După ce în urmă cu două seri s-a constatat că a avut loc activitate pe contul de WhatsApp al Luizei Melencu, una dintre presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă, acum, noi informaţii au ieşit la iveală. Un specialist în IT confirmă că activitatea de pe WhatsApp a avut loc chiar de pe telefonul Luizei Melencu şi a oferit şi o explicaţie în acest sens

Activitarea de pe telefonul Luizei, confirmată

Mădălin Dumitru, specialist în IT, a explicat la Românita Tv că există şanse de 100% ca activitatea de pe contul de WhatsApp al Luizei să aibă loc chiar de pe telefonul adolescentei pentru că dacă s-ar fi folosit alt telefon colegii şi-ar fi dat seama.

Acesta susţine că dacă ar fi fost mutată cartela din telefonul Luizei, colegilor le-ar fi apărut o notificare prin care le-ar fi fost semnalizat acest lucru, ceea ce nu s-a întâmplat.

"Dacă scoteai cartela gsm din telefon și o introduceți în alt telefon, toți ceilalți ar fi văzut că codul a fost modificat. Dacă nu au astfel de notificare că le-a fost schimbat telefonul. În grup s-ar fi văzut o notificare că acel cod a fost modificat. Asta înseamnă că s-ar fi băgat în alt telefon", a spus Mădălin Dumitru, potrivit sursei citată.

Anchetatorii trebuie să afle cine deţine telefonul Luizei

Acum, munca anchetatorilor se complică, asta pentru că aceştia trebuie să afle cine deţine telefonul fetei.  De asemenea, anchetatorii au posibilitatea ca timp de 48 de ore să solicite companiei de telefonie mobilă căreia îi aparţine cartela informaţii pentru a identifica raza de unde a fost folosit telefonul mobil.

Vă reamintim că telefonul Luizei ar fi fost folosit în noaptea de 14 spre 15 august. Mai exact, Luiza ar fi ieșit de pe grupul de Whatsapp pe care îl avea cu colegii săi, lucru ce le-a dat fiori tuturor și s-au întrebat cine anume a intrat în posesia telefonului, pentru a putea face un asemenea lucru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro