Acum îl ştie o ţară întreagă, dar cum arăta soţul vulpiţei înainte de a deveni cunoscut. Imagine rară cu Viorel

+3 click pentru
galerie

Acum îl ştie o ţară întreagă, dar cum arăta soţul vulpiţei înainte de a deveni cunoscut. Imagine rară cu Viorel © Youtube

Viorel şi Veronica Stegaru au ajuns în atenţia unei ţări întregi. Numele lor stau pe buzele tuturor, după ce Viorel şi-a dus nevasta la Acces Direct, acuzând că trei bărbaţi au profitt de ea.

Ajunşi aici, lucrurile au început uşor-uşor să iasă la lumină şi s-a aflat că, de fapt, nu a fost vorba de niciun abuz, ci Veronica a cam fost de acord să se iubească cu alţi bărbaţi. Ba chiar mai mult decât atât, pe zi ce trece au ieşit la iveală noi detalii despre povestea celor doi, astfel că au ajuns să fie cunoscuţi de o ţară întreagă.

Pentru cei care nu ştiu, Viorel şi soţia-vulpiţă, aşa cum a fost numită Veronica, sunt căsătoriţi şi au împreună o fetiţă de doi ani. Viorel are 33 de ani, iar Veronica 22 de ani. Tot în cadrul emisiunii, Viorel a recunoscut că este un bărbat retras şi că până la Veronica nu s-a mai iubit decât o singură dată.

Ei bine, dacă acum îl ştie o ţară întreagă, puţini sunt cei care îl cunosc pe Viorel de pe vremea când nu ajunsese vedetă la televizor.

Astfel, noi am intrat în posesia unei fotografii cu Viorel, realizată în urmă cu aproape şase ani. Aşa cum puteţi vedea în galeria foto, Viorel nu s-a schimbat mai deloc, singura diferenţă fiind, parcă, la nivelul părului.

Tot atunci, Viorel îşi făcuse un cont de Facebook, unde a postat o singură fotografie şi unde anunţa că este ''Singur''. Acesta a dat uitării acest cont şi nu l-a mai folosit, mai ales că el a recunoscut în emisiune că nu are timp de stat pe internet.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro