Acum s-a aflat! Care este cauza morții băiețelului operat la un spital privat din Capitală

Copilul mort intr-un spital privat © Arhiva

Medicii legiști de la Institutul "Mina Minovici" au anunțat care este concluzia în privința decesului băiețelului mort după ce a fost operat de hernie inghinală la un spital privat din Capitală.

Ștefan, în vârstă de doar doi ani anișori, a murit după ce a făcut o hemoragie internă acută, pe care specialiștii au considerat-o fără efecte vizibile, astfel că nu a fost depistată la timp. Părinții se întreabă însă de ce nu a fost depistată hemoragia, deși copilul se simțea rău. Medicii s-au apărat atunci, spunând că nu știu de unde a apărut hemoragia.

"Moartea a fost neviolentă. Ea s-a datorat unei hemoragii interne acute, la nivel retroperitoneal, având sursa la nivelul venelor funiculului spermatic stâng, complicată cu şoc hemoragie, apărută în urma unei intervenţii chirurgicale pentru „testicul necoborât stâng". Diagnosticul preoperator şi indicaţia chirurgicală au fost corecte. In cursul tratamentului chirurgical s-a constituit o complicaţie hemoragică cu evoluţie insidioasă lentă, suprapusă unui status post-anestezic, nedepistată. La examenul medico-legal al cadavrului s-au constatat leziuni traumatice ce s-au putut produce prin lovire cu sau de corp dur (posibil prin manipularea pacientului) neimplicate în tanatogeneză", se arată în raportul întocmit la Institutul Național de Medicină legală Mina Minovici.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro