Acuzații grave la adresa personalului spitalului din Suceava: "Fură dezinfectanți, măști și mănuși"

Acuzații grave la adresa personalului spitalului din Suceava: "Fură dezinfectanți, măști și mănuși" © pixabay

Un apel anonim, primit de Prefectul județului Suceava, potrivit căruia asistentele de la Sputalul Județean fură materiale vitale pentru desfășurarea în condiții optime a serviciului cadrelor medicale, mai ales în această perioadă de criză, cauzată de coronavirus, a declanșat o anchetă fără precedent.

Asistentele ar folosi recipiente mici și borcane pentru a ascunde substanțele pe car ele sustrag din spital, potrivit reprezentanților Prefecturii.

În sesizare se vorbește și despre furtul unor mănuși, măști și alte materiale menite protecției personalului medical.

Asistente acuzate de furt de materiale

„Astfel de fapte în aceste clipe nu numai că nu fac cinste celor care le comit, dar ele reprezintă un risc crescut atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical care are atât de mare nevoie de aceste materiale de protecție pentru a se proteja și pentru a ne proteja!”, au transmis reprezentanții Prefecturii Suceava într-un comunicat de presă.

De asemenea, prefectul județului Suceava solicită tuturor cadrelor medicale ale Spitalului Județean Suceava, dar și cetățenilor, să manifeste responsabilitate și solidaritate pentru a putea depăși criza actuală, în vederea combaterii răspândirii coronavirusului.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro