Adevărul de la Blăgești. Vor fi Veronica și Viorel decăzuți din drepturile de părinți? ”Eu nu știu ce prostii are în cap băiatul ăsta”

Adevărul de la Blăgești. Vor fi Veronica și Viorel decăzuți din drepturi? © captura foto

Îngrijorați că părinții lui Viorel vor să-i decadă din drepturile de părinții, soții Stegaru au fost cu sufletul la gură să afle care este adevărul.

Soții Stegaru au stat cu sufletul la gură să afle care este adevărul, după ce au aflat că părinții lui Viorel au trimis mai multe cereri pentu ca aceștia să fie decăzuți din drepturile de părinți. 

Soacra Veronicăi neagă cele afirmate de Viorel și chiar este alături de el și de Veronica. 

”Nu-i decade nimeni din drepturi. Eu nu ştiu ce prostii are în cap şi băiatul ăsta! Nu, doamnă, copila... Ei şi aşa, doamnă, vedeţi că nu lucrează. Lasă-i să se pună pe picioare, să se adune oleacă grămadă, că fata pot să o ia, dar fata e în curte. Spuneţi şi dumneavoastră, în loc să se ducă să îşi găsească un serviciu, să îşi adune un ban...”, a spus mama lui Viorel. 

Chiar dacă ieri soacra Veronicăi a mărturisit că nu vrea să o mai primească pe soția-vulpiță acasă, într-un interviu pentru Acces Direct, mama lui Viorel a decis că dacă Veronica dorește să-și vadă fata, e deschisă și poate să vină oricând. 

”Eu nu am vorbit cu un ton răstit, că eu nu mi-am alungat copilul. Chiar dacă venea Veronica, o primeam. O primeam să îşi vadă fata. Nu e îndepărtat nimeni de la copil! Să vină să îşi vadă fata, când vor, dar eu am zis, cât pot, îi ajut.”, a mai zis doamna Ilinca, mama lui Viorel. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro