Adevărul despre chipul misterios al lui Arsenie Boca / Declaraţii incredibile

+3 click pentru
galerie

Un specialist în tehnici de citire a feţei şi analiza trăsăturilor faciale spune totul despre chipul misterios al părintelui Arsenie Boca, supranumit “Sfântul Ardealului”.

Invitată la “Lumea Nevăzută”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului şi analiza trăsăturilor faciale, vorbeşte despre arta citirii chipului în dragoste, care sunt trăsăturile chipului unui om îndrăgostit, ale unui partener agresiv, dar şi despre care sunt intenţiile cuiva, în funcţie de fizionomie. Suada Agachi analizează figura lui Arsenie Boca, iar toate indiciile conduc la ipoteza că acesta era un om singuratic. “Fruntea este extrem de decupată, în raport cu faţa. Zona este foarte expusă, nu neapărat din cauza părului, a calviţiei. Este o trăsătură. De exemplu, îl puteţi urmări după chip pe Părintele Arsenie Boca. Lipsa spaţiului din sprâncene şi ochi, adică arcada lipseşte. Chiar dacă epilăm sprâncenele, tot există o foarte îngustă zonă între sprâncene şi ochi. Iar al treilea indiciu – pomeţii sus, osoşi, oasele sunt expuse şi tâmplele sunt foarte largi. Iarăşi, inserţia părului este mult mai aproape de sprâncene. Sunt mai multe trăsături. Buzele sunt mai săpate, şanţul de sub nas este mai şters. Puţini oameni se uită la acest aspect”, explică Suada Agachi.

Cum arată o persoană geloasă

În opinia specialistului, trăsăturile unui om gelos sunt: “După fizionomie, nu după mimică, ceea ce sunt două lucruri distincte, colţul intern al ochiului este foarte ascuţit. Au capacitatea de a folosi cuvintele precum armele. Ori te rănesc, ori te încântă. Deci această trăsătură e cu două tăişuri. Mai mult decât atât, la femei, mai des se întâlnesc aceste colţuri ascuţite la femei, şi cu genele răsucite şi culoarea ochilor verde, închis sau deschis, este deja o combinaţie fatală. Venele din ochi sunt deseori sparte. Oamenii geloşi au cumva pupila mult mai contractată, iar în momentul în care îşi arată gelozia se dilată instant pentru că atunci dau afară trăirile pe care ei le au. Totul se întâmplă la nivelul ochilor. Au pomeţii osoşi, nasul mare şi osos. Cu cât nasul este mai mare şi osos, cu atât poate fi mai gelos. În cu totul altă direcţie, la femei, dacă nasul este foarte mic şi în vânt şi cu nări expuse şi cu obrajii extrem de mari care înghit acel nas şi cu genele răsucite şi ochi ceacâri, unul de o culoare şi unul de altă culoare şi colţul ascuţit… gelozie maximă. Năsucul mic la o femeie arată gradul de infantilitate”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro