Adevărul despre hoții care l-au prădat pe socrul Antoniei! Legătura dintre milionar și banda de spărgători

+3 click pentru
galerie

Prădat de hoți chiar înainte de Crăciun, socrul Antoniei, milionarul Joshua Castellano, a avut un șoc în momentul în care a aflat de la polițiști cine i-a spart casa și i-a furat colecția de ceasuri, dar și alte lucruri de mare valoare.

Polițiștii bucureșteni au descins, ieri dimineață, la șase adrese din comuna Pantelimon, dar și din cartierul Pantelimon din București. Au fost vizate patru persoane suspectate de implicare în spargerea casei lui Castellano, care patronează unul dintre cele mai cunoscute cluburi din țară. Este vorba despre doi hoți, un complice și un tăinuitor, însă autoritățile au găsit acasă numai trei dintre suspecți, în condițiile în care unul ar fi apucat să fugă din țară. Surse judiciare au dezvăluit, pentru spynews.ro, că suspecții, care mai au antecedente pentru furt, sunt foști angajați ai lui Castellano.

Aceștia au fost, în trecut, bodyguarzi în clubul patronat de milionar. La vremea resectivă, paza în club era împărțită în două. Parcarea și intrarea erau controlate de oamenii celebrului arbitru de kickboxing Cezar Gheorghe, în timp ce printre mese umblau oamenii lui Geani Hingheru, în care, spun sursele noastre, Castellano avea încredere deplină. În acest sens, socrul Antoniei îi folosea, uneori, ca șoferi ori gărzi personale, permițându-le să-i intre în casă. La un moment dat, însă, între cele două grupuri de bodyguarzi au apărut unele neînțelegri, iar Hingherii ar fi fost bătuți și alungați pentru totdeauna de oamenii lui Cezar Gheorghe. Cu toate acestea, Joshua Castellano a păstrat un singur om de-al lui Hingheru, un anume Belu, care îi păzea casa. În timp ce anchetau spargerea, polițiștii au luat în calcul și ipoteza potrivit căreia hoții ar fi din anturajul victimei. Așa, din aproape în aproape, s-a stabilit că furtul a fost pus la cale chiar de paznicul Belu, care ar fi fost ajutați mai mulți hoți profesioniști din comuna Pantelimon. Pus în fața probelor, suspectul și-ar fi recunoscut fapta.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook! Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro