Adevărul despre relaţia lui Catrinel Sandu cu iubitul american! A spus lucrurilor pe nume!

+3 click pentru
galerie

Catrinel Sandu a vorbit deschis despre bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze şi despre relaţia cu acesta, într-un interviu emoţionant.

Invitată la "Refresh by Oana Turcu", emisiune difuzatã astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars, Catrinel Sandu a dezvăluit că, în pofida aparenţelor, este o femeie independentă din punct de vedere financiar şi că a muncit enorm pentru tot ceea ce are. "A fost o perioadă grea şi să ştii că am muncit foarte mult şi nu exagerez. Din februarie şi până acum, când am venit în ţară, am avut trei joburi, munceam câte 12 ore pe zie. Am avut în ultimii ani momente în care a fost nevoie să mă descurc şi singură la un moment dat. Şi tocmai de aceea m-am axat foarte tare pe ideea de a fi independentă financiar. (...) El a vândut casa pe care o avea mai demult, eu am plecat de unde am plecat şi am ales o casă care nu avea nicio energie, din nicio parte. Am pus (bani – n.r.) împreună, am luat un credit, că acolo totul e pe credite. Am dat avans jumate-jumate şi tot aşa se va plăti şi rata", a explicat Catrinel Sandu.

Vedeţi interviul integral în cea mai nouă ediţie a emisiunii "Refresh by Oana Turcu", difuzată astăzi, de la ora 15.45, la Antena Stars!

Catrinel Sandu a acceptat să îi dezvăluie Oanei cum au decurs lunile de după divorțul de soțul său, dar și cum l-a întâlnit pe Steve, actualul său iubit, care i-a dăruit deja și un inel superb cu diamant. Cel mai important, Sara și Lara, fiicele lui Catrinel, îl iubesc deja și sunt înnebunite să petreacă timp cu acesta, dar și cu cei doi fii ai săi. "E prima dată când simt că am un partener în adevăratul sens al cuvântului, care să își dorească să facă lucruri împreună, ne sfătuim în absolut orice. Vreau să le ofer fiicelor mele o familie, să le arăt că dacă nu a mers prima dată, poți să găsesti pe cineva care să te facă fericită", a povestit Catrinel Sandu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro