Adevărul despre secta milionarului Dan Cămârzan și planul malefic pe care l-a pus la cale. Totul era un teatru ca să prostească lumea?

Adevărul despre secta milionarului Dan Cămârzan și planul malefic pe care l-a pus la cale. Totul era un teatru ca să prostească lumea? © captură video

Ies la iveală detalii șocante despre milionarul Dan Cămârzan din Brașov, care și-a ucis bunica după ce a strâns-o de gât. Se pare că secta pe care acesta o înființase era doar o modalitate de a obține bani și de a-și apăra imaginea în instanță. 

Despre Dan Cămârzan s-a vorbit foarte mult în ultimele zile. Potrivit surselor de încredere Spynews, se pare că acesta nu era tocmai ceea ce pretindea că este. După ce a ieșit la lumină faptul că Dan Cămârzan făcea parte din gruparea Suveranii, ai cărei adepți contestă apartenența la stat și susțin că nu pot fi obligați să plătească taxe și impozite, adevărul este cu totul altul. 

Spynews a pus mâna pe informații-bombă legate de milionarul din Brașov! Potrivit surselor noastre, se pare că Dan Cămârzan a înființat secta/organizația din cauza falimentului crunt prin care trecea și din cauza faptului că în urma ansamblurilor rezidențiale ridicate chiar de el, oamenii dăduseră deja avansuri consistente și cereau explicații. Ansamblurile rezidențiale nu au fost finalizate niciodată, iar falimentul i-a bătut la ușă mai repede decât se aștepta. 

Sursele spynews.ro ne-au povestit că Dan Cămârzan a dat naștere acestei organizații în cadrul căreia oamenii se puteau înscrie, în schimbul sumei de 5000 de euro, iar organizația nu era altceva decât o metodă de a se apăra în instanță și de a spune că „el nu este un om ca toți ceilalți”. Mai mult, se pare că această sectă l-a ajutat sa însele oamenii și sa facă o jonglerie financiară și să scape „basma curată” în instanță. Procesele lui nu erau deloc puține, după cum mai menționează sursele spynews.ro și se pare că Dan Cămârzan era și un consumator înrăit de droguri. Cu toate că a fost supus numeroaselor teste psihologice, Dan Cămârzan le-a trecut, mai notează sursa noastră.

Detaliul șocant care a ieșit la iveală este faptul că în momentul comiterii crimei, Dan Cămârzan s-ar fi aflat sub efectul drogurilor, căci avea halucinații. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro