Adevărul în cazul crimei din "Dallas", judeţul Iaşi! Ucigaşul a încercat să dea vina pe prietenul de pahar

Adevărul în cazul crimei din "Dallas", judeţul Iaşi! Ucigaşul a încercat să dea vina pe prietenul de pahar © facebook

Cazul crimei din Iaşi, în care o femeie de 59 de ani a fost violată şi ucisă, apoi aruncată pe un câmp, a fost finalizat şi trimis în judecată.

La începutul ancehtei existau doi suspecţi, ulterior aflându-se că doar unul a fost direct implicat în săvârşirea faptei îngrozitoare.

Narcis Sîn, membru al clanului Gangal, din Iaşi, a fost găsit vinovat pentru violarea şi uciderea femeii de 59 de ani, care era chiar mătuşa sa.

În prezent, bărbatul se află în arest preventiv, urmând să fie trimis în judecată la Tribunalul Iaşi. El este considerat ca fiind singurul suspect în cazul crimei din cartierul Dallas, care a avut loc la începutul acestui an.

Criminalul a încercat să arunce vina pe un amic de băutură

În primă fază, Narcis Sîn era suspect, alături de un alt bărbat, amic al său. Acest bărbat a fost internat la Institutul Socola, însă anchetatorii au decis să nu îl mai pună sub acuzare, concluzionând că individul nu a participat la violul şi uciderea femeii. 

Deşi în declaraţiile lui Narcis Sîn, amicul său a părut complice, cele spuse de acuzat s-au dovedit a fi false. Astfel, pocurorii au decis clasarea acuzaţiilor aduse lui Laurenţiu S..

Cum a fost săvărşită oribila crimă

Crima din Dallas a avut loc pe 3 ianuarie, victima fiind Rodica Onofrei, în vârstă de 59 de ani. Aceasta a consumat băuturi alcoolice alături de Narcis Sîn şi Laurenţiu S.. Ulterior, cei doi bărbaţi i-au propus femeii să întreţină raporturi intime, însă ea a refuzat. 

Narcis Sîn a decis să o violeze pe femeie, iar mai apoi a lovit-o puternic, provocându-i moartea. După crimă, bărbatul a aruncat trupul femeii pe un câmp, unde a fost găsit de un trecător care a anunţat poliţia.

La aflarea cazului, sute de persoane au fost audiate pentru a se afla adevăratul criminal. Identitatea femeii a fost aflată abia după ce au fost reţinuţi cei doi suspecţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro