Adolescent găsit mort, după ce s-a jucat toată noaptea pe calculator! Declaraţiile sfâşietoare ale părinţilor

Adolescent găsit mort, după ce s-a jucat toată noaptea pe calculator! Declaraţiile sfâşietoare ale părinţilor © Facebook - Pixabay

Sfârşit tragic pentru un adolescent de 17 ani! Tânărul a fost găsit mort lângă calculatorul său, după ce a petrecut mai bine de 12 ore jucându-se. Adolescentul a făcut o obsesie pentru jocurile pe calculator de la sfârşitul lunii octombrie, după a renunţat la cursuri. 

Piyawat Harikun, în vârstă de 17 ani, originar din Thailanda, îşi petrecea timpul şi pe calculator, în vacanţele şcolare. La sfârşitul lunii octombrie însă, când a renunţat la cursuri, adolescentul a făcut cu adevărat o obserie pentru jocurile video. 

Părinţii lui au început să remarce schimbarea de comportament, dar nu s-au gândit nicio clipă că se va ajunge aici! În ultimele nopţi, Piyawat Harikun petrecea multe ore în faţa calculatorului, nu mai dădea ochi în ochi cu părinţii şi mânca în propria cameră, la birou. Apoi, când se lumina, trăgea draperiile şi continua să se joace. 

Au încercat să-l facă să renunţe la jocurile pe calculator, dar nu au reuşit. Luni după-amiază, tatăl lui Piyawat, Jaranwit, a mers luni după-amiază în dormitor și l-a găsit pe fiul său prăbușit lângă scaunul computerului. Pe birou se aflau o grămadă de cutii cu mâncare.

Jaranwit, un ofițer al forțelor aeriene, a spus că a încercat să-și salveze fiul, dar era prea târziu. În urma primelor investigaţii, s-a descoperit că adolescentul a murit în urma unui accident vascular cerebral, potrivit Daily Mail.

Tatăl adolescentului a avertizat alți părinți că nu este bine să le permită copiilor lor să facă o obsesie pentru jocuri. „Fiul meu a fost deștept și a făcut întotdeauna mare lucru la școală, dar a avut o problemă majoră cu dependența de jocuri. Am încercat să-l avertizez cu privire la nenumăratele sale ore de joc jucând jocuri și mi-a promis că le va reduce, dar era prea târziu.A murit deja înainte de a avea șansa să se schimbe.”

Acum, părinţii adolescentului se pregătesc de înmormântare.


facebook whatsapp twitter pinterest