Adolescent de 17 ani din Murfatlar, oprit în ultima clipă de la sinucidere! Polițiștul salvator, considerat un erou

Adolescent de 17 ani din Murfatlar, oprit în ultima clipă de la sinucidere! Polițiștul salvator, considerat un erou © Captură video

Au fost clipe tensionate în noaptea de sâmbătă spre duminică în Murfatlar, după ce un adolescent de 17 ani a anunțat la 112 că se sinucide, aruncându-se de pe un pod. Imediat un echipaj a ajuns la fața locului.

Polițiștii au început să discute cu el și să încerce să îl convingă să renunțe la ideea gestului extrem. Polițiștul care a reușit să îl determine să nu își ia viața a mai făcut asta în trecut, adolescentul fiind a doua persoană pe care o salvează de la sinucidere.

"La un moment dat nu a mai vrut să discute cu noi, şi-a aruncat telefonul aici jos, pachetul de ţigări şi ce mai avea şi efectiv s-a întors", spun polițiștii.

Tiberiu Buzea, polițistul erou, a povestit cum au reușit să îl salveze în ultima clipă. "Am înaintat către dânsul şi am reuşit să îl prindem: eu de o mână şi un coleg de la poliţia locală de cealaltă mână. Şi am reuşit efectiv să îl susţinem", a spus acesta. 

Potrivit Observator, adolescentul voia să își pună capăt zilelor deoarece încerca să se descurce singur și, după ce a lucrat toată vara la o persoană din localitate, nu a primit banii pe care el îi considera pe măsura muncii lui. 

Tiberiu Buzea a mai reușit în ultimii doi ani să salveze o persoană de la sinucidere, tot de pe podul Murfatlar. Adolescentul de 17 ani a fost preluat ulterior de o ambulanță și dus la spital pentru investigații. 


facebook whatsapp twitter pinterest