Adolescentă din Neamț, dispărută fără urmă! Părinții o caută cu disperare

Adolescentă din Neamț, dispărută fără urmă! Părinții o caută cu disperare © stirineamt

O altă adolescentă din România a dispărut. Ștefania, în vârstă de 15 ani, a plecat din Complexul de servicii Sancta Maria din Piatra Neamț, în urmă cu 5 zile, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic despre ea. 

Ștefania Vasilica Guguianu are 1,60 m înălțime, 50 de kilograme, ochi căprui și părul negru. Adolescenta era îmbrăcată cu un maiou negru, pantaloni negri și adidași negri, la momentul dispariției, anunță stiri-neamt.ro.

Fiind dispărută de cinci zile, oamenii legii au căutat-o pe toată raza municipiului Piatra Neamț, dar și în localitățile din vecinătate. Polițiștii roagă pe oricine a văzut-o sau are informații despre ea să sune de urgență la 112.

Apeluri false din ce în ce mai dese

O adolescentă a vrut să pleca din Iași către București, pentru a se întâlni cu iubitul cunoscut pe rețelele sociale. De frica mamei, i-a spus acesteia că a fost răpită, pentru a nu descoperi că a plecat de acasă cu un băiat. Femeia a sunat la 112 pentru a raporta răpirea, spunând tot ce i-a spus fata ei la telefon: că a fost luat cu forța de pe stradă de un individ necunoscut.

În cele din urmă, adolescenta de 14 ani a fost găsită într-o localitate vecină. Aceasta și-a menținut povestea fictivă, însă în urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că aceasta mințise pentru a putea fugi cu iubitul său, cunoscut pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro