Adolescentă de 16 ani din Olt, suspectată că şi-a ucis bebeluşul după ce l-a născut

Adolescentă de 16 ani, suspectată că şi-a ucis bebeluşul după ce l-a născut © Foto simbol arhivă

O tânără din comuna Călui ar fi acuzată de puncucidere după ce bebeluşul căruia abia îi dăduse viaţă a fost găsit mort de autorităţile din Olt. 

Personalul medical de la un spital a anunţat poliţiştii că tânăra de 16 ani a născut acasă, la domiciliul său din Călui. Alarma ar fi fost dată chiar de partenerul de viaţă al adolescentei. Un echipaj de ambulanţă a ajuns la locuinţa tinerei, unde nu au putut decât să constate decesul. 

Poliţiştii au solicitat necropsia bebeluşului în cadrul anchetei deschise. Urmează să se stabilească împrejurările în care micuţul şi-a pierdut viaţa, potrivit olt-alert.ro.

„Sâmbătă, 4 mai, personalul medical din cadrul unei unități spitalicești ne-a sesizat despre faptul că o tânără, în vârstă de 16 ani, din comuna Călui, ar fi născut la domiciliu. În urma verificărilor efectuate, la domiciliul acesteia a fost găsit cadavrul nou-născutului. Acesta a fost depus la morga Spitalului Slatina, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ociderea ori vătămarea nou-născutului de către mamă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest