Dezvăluirile șocate ale unui profesor, în cazul celor trei băieți înjunghiați la Vaslui: "Cuțitul a devenit obiect de rechizitã în scolile"

Dezvăluirile șocate ale unui profesor, în cazul celor trei băieți înjunghiați la Vaslui: "Cuțitul a devenit obiect de rechizitã în scolile" © Vremea Noua

Cazul celor trei adolescenți înjunghiați la Vaslui scoate la iveală faptul că violența în școli este o problemă reală a societății românești. 

Agresorul, în vârstă de 17 ani, a fost arestat, iar cele trei victime se află în continuare pe paturile de spital. Un profesor de la un liceu din Vaslui trage un semnal de alarmă în privința acestui incident violent, subliniind că nu este un caz izolat, iar autoritățile trebuie să ia măsuri urgente.

"Am avut elevi care au venit bãuti la scoalã încã de la 8 dimineața, iar cutitele si briceagurile au devenit obiecte de <<rechizitã>> în scolile vasluiene. Incidentele violente în scoli sunt precum infectiile nosocomiale în spitale. Nu le declari, ca sã nu te tragã superiorii la rãspundere. Dacã vã uitati în statisticile oficiale, situatia scolilor vasluiene e din ce în ce mai bunã, siguranta creste de la o zi la alta, însã realitatea e alta, mult mai îngrijorãtoare.", a declarat cadrul didactic din Vaslui, potrivit Vremea Nouă.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro