Adriana ar fi fost ucisă la 30-35 de minute de la momentul dispariției! Primele concluzii

Adriana ar fi fost ucisă la 30-35 de minute de la momentul dispariției! Primele concluzii © arhivă

Concluzii dureroase! Criminaliștii și procurorii care anchetează crima din Dâmbovița, după ce Adriana a fost găsită moartă într-un tufiș, susțin că aceasta a fost ucisă la 30-35 de minute distanță de momentul dipariției.

Adriana a dispărut vineri, la ora 17:16, când mai aveam doar 300 de metri până acasă. Familia a alertat autoritățile, dat fiind faptul că, susțin apropiații, nu lipsea niciodată de acasă și nici nu se urca în mașini cu străini.

Prim-procurorul Mihai Dincă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a declarat că Adriana era deja moartă în momentul în care a fost sesizată dispariția ei, scrie adevarul.ro. 

„Datele de urmărire penală indică la acest moment şi fără niciun fel de dubiu ne idică faptul că fetiţa la momentul sesizării organelor de urmărire penală nu mai era în viaţă. Există o certitudine”, a declarat prim-procurorul Mihai Dincă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

De asemenea, autoritățile au un cerc de suspecți, printre care și un cetățean străin. Este vorba de un olandez care a circulat prin zonă cu un autoturism închiriat din București. Acesta a fost luat la întrbări de polițiști, însă nimic mai mult. Între timp a părăsit România. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro