Afacerea cu care două românce au dat lovitura în Italia. Soacra și cu nora fac o grămadă de bani cu un produs adorat la noi
De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 06.09.2022 la 15:23
Actualizat pe 06.09.2022 la 15:33
Loredana și Betrice sunt două românce, soacră și noră, care au dat lovitura cu afacerea lor în Italia. Cele două muncesc cot la cot în fiecare dimineață, iar afacerea lor are succes pe meleaguri străine. Află cu ce produs i-au cucerit pe italieni!
- Afacerea de succes a două românce, în Italia
- Cu ce au dat lovitura soacra și nora ei
Italia a primit cum nu se putea mai bine afacerea de familie deschis ă de două românce. Soacra și nora ei au adus în peninsulă un produs simplu de panificație, pe care românii îl iubesc, și au dat lovitura.
Afacerea cu care două românce, soacră și noră, au dat lovitura în Italia
Loredana și Beatrice, noră și soacră stabilite în Italia, se trezesc în fiecare dimineață la 4 pentru a frământa și a coace covrigii ”cei de toate zilele”, pe care italienii i-au apreciat încă de la început.
Numele magazinului în care cele două românce vând covrigii este ''Brezel da Sara'' și se află la Cuneo, în regiunea Piemont. Beatrice și Loredana Agignoaiei au ales să-l denumească așa ca semn de iubire pentru fetița de 3 ani a Loredanei, pe care o cheamă Sara, informează publicația Targatocn.
Covrigii pe care îi fac românecele sunt specifici Germaniei, dar sunt foarte populari în România. Sunt produse de panificație foarte simple, preparate de cele mai multe ori doar din câteva ingrediente simple: făină, sare, zahăr, ulei, apă și drojdie.
Loredana și Beatrice vând mai multe produse de panificație
Totuși, rețeta de familie a celor două este ceva mai diferită și este secretă, dar este aceeași pe care o urmau în România, unde Beatrice conducea deja o covrigărie. Ea locuiește în Italia de 4 ani, în timp ce nora ei urmat-o 12 luni mai târziu.
Varianta clasică cu sare este recomandată de cele două românce, dar se laudă și cu cea cu semințe de floarea soarelui, susan, mac sau chiar nutella. În magazinul lor de panificație, italienii găsesc și pâine, focaccia, pizza sau deserturi.
Loredana, 31 de ani, și soacra ei Beatrice, 52 de ani, țin afacerea pe picioare cu succes și au clienți de mai multe naționalități, inclusiv români care se bucură să simt gustul de acasă.