Afacerea cu care un român a dat lovitura. Bărbatul se bucură de succes și în străinătate
Publicat pe 13.09.2022 la 21:25 Actualizat pe 13.09.2022 la 21:25
Tot mai mulți români dau lovitura în afaceri cu ideeile pe care le au. Este vorba și despre un român pe nume Ioan Horga, care se bucură de un succes uriaș atât în România, cât și în străinătate. Iată ce afacere a făcut bărbatul!
- Cu ce afacere a dat un român lovitura
- Bărbatul are succes și în străinătate
Un român pe nume Ioan Horga a dat lovitura cu o afacere inedită. Bărbatul se bucură de succes atât în România, cât și în străinătate. Iată ce idee genială a avut acesta, dar și cum a ajuns să scoată un profit uriaș!
Cu ce afacere a dat un român lovitura
Ioan Horga a dezvoltat o plantație de busuioc african, unică în România, aflată la aproximativ 60 de kilometri de Arad. Românul are o afacere unică și se bucură de ea în țara noastră, dar și în străinătate.
Busuiocul este o plantă foarte aromatică, care este folosită foarte des în bucătăria din România, dar și în cea din afară. Cu toate acestea, busuiocul african este o adevărată mină de aur pentru cultivatori. În prezent, planta este transformată și într-un sirop extrem de aromat, care se vinde cu succes în magazinele din Germania și din Austria.
Unica cultură de busuioc african din țara noastră se găsește la aproximativ 60 de kilometri de Arad. Busuiocul african este o plantă decorativă aromată, ce crește în mai multe climate și prezintă o rezistență fantastică la secetă. Cultivatorul din țara noastră a aflat secretul busuiocului african, iar acum se mândrește cu afacerea lui care scoate un profit uriaș. El se bucură de o recoltă excelentă, deoarece planta crește în diferite climate.
Ce spune cultivatorul despre busuiocul african
Cultivatorul român spune că busuiocul african este o specie foarte gustoasă datorită substanțelor volatile pe care le conține și care amintesc de aromele de altădată din sucurile bunicilor. Tulpina acestui busuioc are flori de culoare purpurie, care, după ce sunt transformate în sirop, se pot asocia foarte ușor cu diverse alte băuturi.
Busuiocul african este cultivat de Ioan Horga în serele din Seleuș, iar planta nu are nevoie de udare. Procesul de recoltare este destul de simplu, astfel că se recoltează florile când ajung la o dimensiune de 10-15 centimetri. Această plantă este rezistentă și nu are nevoie de multe îngrijiri.
De altfel, românii care se află în Germania cunosc proprietățile busuiocului african și produc sirop din acesta de foarte mulți ani. Siropul din busuioc african se regăsește pe rafturile marilor lanțuri de magazine din Germania și din Austria. O sticlă costă aproximativ 15 euro.