Afaceristul ciuruit cu mitraliera de un asasin plătit, acuzat de înșelăciune / Cine l-a chemat în fața judecătorilor!

+5 click pentru
galerie

Considerat unui dintre cei mai norocoşi oameni, după ce a fost ciuruit cu mitraliera de un asasin plătit şi a scăpat cu viaţă, victima atacului mafiot din cartierul Vitan are probleme cu legea, din cauza unor datorii neachitate.

Răzvan Isăilă, victima asasinului plătit Vitalie Proca, are probleme cu legea, din cauza unor datorii pe care care nu le-a achitat. Afaceristul a fost dat în judecată, alături de soție, de o clinică din Capitală, care a susținut că a fost înșelată. Așa că, fără prea multe discuții, judecătorii au dispus: ”Admite în parte cererea formulată de reclamanta (clinica din București - n.r.)  în contradictoriu cu pârâții (soția pârâtului - n.r.) și Isăilă Răzvan. Obligă pârâții la plata sumei de 1320 euro, echivalentul în lei la cursul BNR valabil la data plății, reprezentând debit principal, și suma de 1640 euro, echivalentul în lei la cursul BNR valabil la data plății, reprezentând penalități de întârziere. Obligă pârâții la plata sumei de 400 lei, reprezentând cheltuieli de judecată constând în taxă de timbru și onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti”. 

În timp ce are de dat 3.000 de euro, Isăilă are de încasat de la cei care au comandat uciderea sa - accidental, ce-i drept - 320.000 de euro: ”Dispune încuviinţarea executării de către creditorul Isăilă Răzvan împotriva debitorilor solidari Mararu Bogdan Anton şi Mararu Mararu Răzvan Nicolae, pentru suma de 320.000 EUR. Definitivă”. Însă, într-o încercare disperată de a scăpa de executarea silită, interlopii Anton-Bogdan şi Nicolae-Răzvan Mararu, condamnaţi pentru că au comandat asasinatul din Vitan, l-au dat în judecată pe Răzvan Isăilă (foto jos), contestând decizia magistraților.

Cei doi interlopi care trebuie să îi achite lui Isăilă daune morale de 320.000 de euro au cerut ridicarea sechestrului instituit pe averile lor şi suspendarea executării silite, ca să fenteze legea şi să nu mai achite despăgubirile acordate de instanţă. Mai mult, cei doi au deschis câteva procese în care au cerut să fie liberaţi în baza recursului compensatoriu, toate dosarele urmând a fi soluţioate peste câteva săptămâni.

Fraţii Mararu au fost condamnaţi definitiv la 11,3 ani, respectiv 8,3 ani de închisoare, în legătură cu atentatul din cartierul bucureştean Vitan căruia i-a căzut victimă Isăilă. Acesta din urmă nu avea nicio legătură cu lumea interlopă, ţinta atacului fiind Puiu Mironescu, duşmanul fraţilor Mararu. Însă, fiindcă Isăilă semăna cu Mironescu, criminalul plătit Vitalie Proca (foto sus) l-a confundat şi a deschis focul asupra sa cu o mitralieră, victima scăpând doar printr-o minune.

”Condamnă pe inculpatul Mararu Bogdan-Anton (foto sus) la pedeapsa de 8 ani şi 3 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de instigare la tentativă la omor calificat, în stare de recidivă postcondamnatorie, împotriva persoanei vătămate. (...) Dispune revocarea suspendării sub supraveghere a executării pedepsei rezultante de 3 ani închisoare, aplicată prin Sentinţa penală nr.382/29.III.2006 a Judecătoriei Piatra-Neamţ, (...) pe care o cumulează cu pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare aplicată în această cauză, astfel că inculpatul va executa pedeapsa de 5 ani şi 6 luni închisoare. (..) Contopeşte pedepsele de 11 ani şi 3 luni închisoare şi de 5 ani şi 6 luni închisoare, astfel că inculpatul va executa pedeapsa închisorii cea mai grea, şi anume pedeapsa rezultantă de 11 ani şi 3 luni închisoare. (..) Condamnă pe inculpatul Mararu Răzvan-Nicolae la pedeapsa de 8 ani şi 3 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de instigare la tentativă la omor calificat, împotriva persoanei vătămate (..) contopeşte pedepsele de 8 ani şi 3 luni închisoare şi de 2 ani şi 6 luni închisoare, astfel că inculpatul va executa pedeapsa închisorii cea mai grea, şi anume pedeapsa rezultantă de 8 ani şi 3 luni închisoare", a decis Curtea de Apel Bucureşti.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro