Motivul incredibil pentru care agresorul din Săpoca nu a putut fi audiat

Motivul incredibil pentru care agresorul din Săpoca nu a putut fi audiat © Arhiva

Nicolae Lungu, bărbatul care a ucis cinci persoane și a rănit alte opt persoane, nu a putut fi încă audiat de anchetatori. Duminică, la doar câteva ore de la incident, bărbatul se afla în sevraj etilic, astfel că orice interogatoriu avea un rezultat neconcludent.

Acest lucru s-a repetat și astăzi, când trebuia să aibă loc o nouă rundă de audieri. Bărbatul, acuzat că a ucis cinci pacienți de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, a intrat, din nou, în sevraj. Potrivit Mediafax, anchetatorii îl vor audia în cursul zilei de mâine, 21 august.

Dosar penal in rem în urma incidentului

"De asemenea, s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem sub aspectul infracțiunilor de neglijență în serviciu și ucidere din culpă, fapte în legătură cu activitatea desfășurată de către funcționari din cadrul unității spitalicești", transmit reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

Criminalul de la Spitalul Săpoca ar fi crezut că lovește păpuşi

Potrivit România TV, Nicolae Lungu, bărbatul de 38 de ani care a produs masacrul de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca din Buzău, a suferit un episod psihotic cu halucinaţii. Nicolae Lungu ar fi declarat că nu şi-a dat seama că ucide oameni, el crezând că loveste păpuşi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro