Agresorul care l-a ucis în bătaie pe Petrişor a distribuit pe Facebook filmul care prevestea răzbunarea sa mortală / VIDEO

Agresorul care l-a ucis în bătaie pe Petrişor a distribuit pe Facebook filmul care prevestea răzbunarea sa mortală © Arhiva

Moartea lui Petrişor, un băiat în vârstă de doar 14 ani, a şocat o comunitate întreagă.

Criminalul minorului din Vaslui, Dan Mîcnea, şi-a premeditat fapta, asta arată un filmuleţ realizat chiar de el, în urmă cu trei luni, atunci când, minorul i-ar fi incendiat magazinul.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani din Oţeleni, pus sub acuzare pentru moartea lui Sebastian Petrişor Gaiţă, a realizat un clip video la începutul lunii decembrie a anului trecut, în care a arătat fiecare colţişor din încăperea făcută scrum în urma incendiului. Omul a filmat tot dezastrul, apoi a urcat imaginile pe pagina sa de Facebook.

Pe fundal, Dan Mîcnea vorbeşte despre pagube, dar şi despre suspecţii care i-ar fi distrus magazinul şi ar fi putut să îi omoare socrii.

Omul este extrem de revoltat şi spune că oamenii legi ar cunoaşte făptaşii, doar că nu iau măsuri. Astfel, omul a deschis propria anchetă în acest caz. 

"Aici e camera în care a fost magazinul. A ars tot. Primul indiciu care m-a dus cu gândul, după ce am scos totul de aici, a fost că a fost cineva. Pentru că nu am găsit ţigări arse şi banii, de nicio culoare. Dar am găsit portofelul în apă pe jos, permisul neveste-mii, buletinul.Şi rămăşiţe din tot ce am avut eu aici. Rămăşiţe de ţigări şi bani nu au rămas. Pachetele de ţigări au fost aici pe raft şi aici jos două cartoane (două cartuşe de ţigări n.r.). O cutie cu lenor, clorul, au rămas, dar ţigările nu au rămas. Aici sunt actele care au fost în magazin, toate arse.  

Lângă această camere mai există două camere, în care dormeau doi oameni, printre care o femeie operată care nu putea să se deplaseze, să fugă, să meargă, să se salveze, care puteau fi arşi de vii. Deci erau condamnaţi să moară din cauză că ăştia au spart aici şi au recunoscut. I-am dat la Poliţie, dar văd că de ceva timp nu se întâmplă nimic. Treaba (incendiul n.r.) s-o întâmplat în seara de 26 noiembrie. La ora 12.35 ne-a sunat soacra că arde tot. La 12 şi 17 minute se văd pe camerele de la şcoală cum cineva trece cu maşina doar cu o poziţie. Este acela care nu vrea să recunoască că a dat foc, unul dintre cei care nu vrea să recunoască. Unul o recunoscut că da şi el a fost. Deci puteau să ardă oameni de vii aici", afirmă Dan Mîcnea în imaginile video postate pe pagina sa de Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro