Ai văzut-o? Denisa, o adolescentă din Deva, a dispărut fără urmă

Ai văzut-o? Denisa, o adolescentă din Deva, a dispărut fără urmă © Antena 3

Panică în familia unei fete din Deva. Adolescenta a dispărut de acasă fără urmă, iar Poliția lansează un apel către populație pentru găsirea fetei.

Potrivit Antena 3, Poliția din Deva a fost anunțată, de un bărbat, că fiica sa, pe nume Mocan Ana-Maria Denisa, a plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors. Totul s-a întâmplat sâmbătă, pe 15 februarie, în jurul orei 19.00.

Fată dispărută în Deva

Părinții sunt extrem de îngrijorați, mai ales pentru că fata nu a mai lipsit niciodată un timp așa de îndelungat de acasă. 

SEMNALEMENTE: 1,60 m, constituție robustă, aproximativ 53 de kilograme, păr vopsit blond, ochi albaștri, față ovală. În momentul când a pelcat de acasă, fata era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip blug, geacă subțire din material textil și de culoare neagră și o pereche de pantofi sport de culoare albă.

Sâmbătă a mai fost anunțată o dispariție

Sâmbătă, în Iași, polițiștii erau anunțați de dispariția Elenei, o fată de 13 ani, care a plecat de la casa bunicii pe 7 februarie. De atunci, nimeni nu a mai auzit nimic de ea, iar rudele sunt disperate. Și în acest caz, Poliția cere ajutorul populației.

SEMNALEMENTE: 1,60 metri înălțime, aproximativ 50 de kilograme, ochii căprui, părul șaten și lung, peste umeri. Are fața ovală și nu are semne particulare. Atunci când a plecat de la casa bunicii sale, Elena purta o geacă de piele neagră și cu un guler de blană alb. Pe deasupra, avea o vestă de blană, de culoare crem. Purta blugi și cizme negre, iar în spate avea un rucsac maro de piele.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro