Aici îți vei găsi următorul job

Locuri de munca

Descoperă mii de locuri de muncă la (021)9124!

Până acum puțin timp cea mai simplă variantă pentru cei în căutare de joburi în construcții, instalații și reparații era să meargă în cea mai apropiată zonă industrială și să caute anunțurile fizice cu mesaje precum „Angajăm muncitori”. Acum lucrurile s-au schimbat datorită noului serviciu eJobs care te ajută să te angajezi. Descoperă linia telefonică de consiliere profesională pentru tineri, muncitori calificați, necalificați și șomeri!

Cum funcționează? Destul de simplu. Tot ce trebuie să faci este să suni la (021)9124 (tarif normal) în intervalul luni - vineri, orele 9:00 - 17:00, iar un operator eJobs te va ajuta să-ți construiești CV-ul și să aplici pentru locurile de muncă potrivite pentru tine, gratuit! Ulterior ai șanse destul de mari de a fi contactat dacă angajatorul consideră că ești candidatul potrivit pentru job. Totul fără să fie nevoie să te deplasezi în căutarea anunțurilor din preajma fabricilor sau vulcanizărilor.

În acest moment, eJobs îți oferă peste 18 000 de locuri de muncă pentru muncitori calificați și necalificați în toate zonele țării, dar și în străinătate. Descoperă ce județe și domenii intră în topul actual din imaginea alăturată și nu uita să suni la (021)9124 ca să afli exact ce locuri de muncă ți se potrivesc!

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro