Ajutor pentru pacienții infectați cu coronavirus. Armata construiește un spital pentru aceștia la Constanța

Ajutor pentru pacienții infectați cu coronavirus. Armata construiește un spital pentru aceștia la Constanța © Pixabay

Armata Română construiește un spital modular de izolare și tratament pentru pacienții infectați cu COVID-19, la Constanța. 

Acest spital modular a fost achiziționat de MApN din Olanda și este transportat cu ajutorul unui convoi de TIR-uri.

Așadar, spitalul modular este transportat de camioane. Convoiul de TIR-uri a intrat, astăzi, în țara noastră, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

"Un convoi de autocamioane care transportă Spitalul Modular de Izolare și Tratament achiziționat din Olanda de Direcția medicală a MApN, a intrat joi, 26 martie, în România, prin PTF Nădlac.

Spitalul Modular de Izolare și Tratament va funcționa ca o secție extinsă de boli infecțioase a Spitalului Militar de Urgență din Constanța.

Această capabilitate medicală militară va fi instalată de structuri din MApN în campusul militar ce va fi amplasat pe terenul stadionului Portul din Constanța.

Operațiunile de pregătire a campusului sunt realizate cu sprijinul militarilor din Statul Major al Forțelor Navale, Statul Major al Forțelor Terestre, Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii, Comandamentul Logistic Întrunit și Direcția medicală a MApN", se arată într-un comunicat al Armatei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro