Haos la Sun Plaza Berceni. Sute de oameni au fost evacuați! Ce s-a întâmplat / VIDEO

+8 click pentru
galerie

Haos la Sun Plaza Berceni. Sute de oameni au fost evacuați! Ce s-a întâmplat / VIDEO

UPDATE: Incendiul a fost lichidat, iar sute de oameni așteaptă în fața centrului comercial Sun Plaza pentru a-și recupera autoturismele. Trei persoane au ajuns la spital, în urma intoxicării cu fum. 

Știre inițială

Informație de ultimă oră! Mallul Sun Plaza din Berceni este evacuat duminică după-amiază, din cauza unui incendiu. 

Duminică, 24 noiembrie, toți cetățenii aflați în incinta centrului comercial Sun Plaza din Berceni sunt evacuați, după ce a izbucnit un incendiu în parcare, la nivelul -2.

Potrivit inspectorului general IGSU, Dan Paul Iamandi, au luat foc două autoturisme. La fața locului a intervenit Detașamentul Special de Salvatori.

La Sun Plaza Berceni se lucrează în continuare la eliminarea fumului. Inspectorul general IGSU a ținut să menționeze în cadrul unei intervenții telefonice la Antena 3 că primul apel către autorități s-a efectuat la ora 16:17, iar primul echipaj a ajuns 16:26. 

Oamenii au fost îndemnați să-și lase autoturismele în parcare și să se îndrepte către ieșiri. Însă, după cum putem vedea și în imagini, mai multe persoane au insistat să părăsească incinta centrului comercial în propriile autoturisme. 

Pentru fluidizarea traficului, 10 echipaje au intervenit pe străzile din exteriorul mallului. Prin intermediul difuzoarelor, au fost transmise mesaje vocale de evacuare. 

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza expunerii la fum, dintre care una va fi transportată la spital. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro