Alertă în Botoşani! Copil de 12 ani, dispărut de cinci zile

Alertă în Botoşani! Copil de 12 ani, dispărut de cinci zile © Sursă Pexels

Un băieţel de 12 ani din Botoşani este dispărut de pe data de 19 octombrie. Copilul a plecat de acasă şi se îndrepta spre stâna concubinului mamei sale, dar nu a ajuns la destinaţie.

Poliţia a început să îl caute pe Gheorghe Ungureanu, minorul de 12 ani şi pentru ajutor au apelat la populaţie.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, organele de Poliţie au cerut sprijinul oamenilor pentru a-l găsi cât mai repede pe copil. Acesta este din localitatea Cerbu, comuna Copalau.

Mama sa a fost cea care a anunţat Poliţia. “Întrucât pana la acest moment, minorul nu a revenit la domiciliu şi nu se afla nici la stâna respectivă, mama sa a sesizat în această seară organele de poliţie”, au declarat reprezentanţii IPJ Botoşani.

“El are o înălţime de 150 de centimetri, aproximativ 50 de kilograme, păr şaten, ochi albaştri, constituţie atletică. La data dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni tip blug de culoare neagră, geacă tip blug de culoare neagră, vesta din fâş de culoare verde, cu glugă, încălţat cu tenişi negri. Mai multe echipaje de poliţie sunt în aceste momente în teren, în vederea depistării băiatului", au declarat poliţiştii.


facebook whatsapp twitter pinterest