Alertă în Cluj! O minoră este de negăsit, iar poliţia cere ajutorul populaţiei

Alertă în Cluj! O minoră este de negăsit, iar poliţia cere ajutorul populaţiei © Facebook

O fetiţă, în vârstă de doar 13 ani, a dispărut de mai bine de 12 ore de acasă şi este de negăsit. Minora a plecat până la magazin şi nu s-a mai întors acasă, iar părinții sunt disperați.

Rudele au anunțat imedat autoritățile, care au demarat o amplă operațiune de căutare, după ce a dispărut de acasă de mai bine de 12 ore. Ultima oară a fost văzută alături de unchiul său, în vârstă de 27 de ani, care la rândul său este dat dispărut. 

La operațiunea de căutare a minorei și a unchiului său participă zeci de polițiști și jandarmi, dar până la acest moment nu se știe nimic despre ei. Polițiștii cer ajutorul populației și au anunțat că fata purta pantaloni negri cu dungi gri, un tricou negru cu imprimeu cu flori și pantofi sport, la momentul dispariției.

Fetiță de 11 ani, omorâtă în Dâmbovița

Autoritățile roagă pe oricine l-a văzut sau are informații despre el să sune de urgență la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție, potrivit stirileprotv.ro.

Vă reamintim că în urmă cu o lună, o fetiță din Dâmbovița, în vârstă de doar 11 ani nu s-a mai întors acasă, în drumul de la școală. Ulterior a fost găsită fără suflare la câțiva metri de locuința sa, iar apoi s-a aflat că a fost ucisă cu bestialitate de un cetățean olandez, care s-a sinucis când a aflat că este învinuit de crimă.


facebook whatsapp twitter pinterest