Alerta continuă în cazul fetiței femeii diagnosticate cu coronavirus! Părinții acesteia s-au întâlnit cu alți părinți de la altă școală

+2 click pentru
galerie

Alerta continuă în cazul fetiței femeii diagnosticate cu coronavirus! Părinții acesteia s-au întâlnit cu alți părinți de la altă școală © Arhivă

După ce panica a izbucnit într-o școală din Capitală, instituție în care fiica unei femei diagnosticate cu COVID-19 a continuat să meargă la școală până pe data de 10 martie, lucrurile par să fie din ce în ce mai îngrijorătoare. Părinții copilei au intrat în contact cu alți părinți, de la altă școală!

Fetița continuat să meargă la școală în clasa IC de la Școală Gimnazială nr. 56 din Capitală, până pe data 10 martie, fapt care a generat o stare de alertă atât în cadrul autorităților, a conducerii școlii și a celorlalți părinți. 

Veștile par să fie din ce în ce mai proaste, deoarece păriniții minorei s-au întâlnit și cu părinții altor copii, de la altă unitate de învățământ.

„Prin prezenta vă comunicăm că în ziua de 12. 03, 2020, ora 10:29 minute, am fost anunțați telefonic de către doamna *******, dirginta clasei a VIII-a, că familia *****, părinții ****, înscris în clasa a VIII-a, este izolată la domiciliu, deoarece s-a întâlnit cu părinții elevei de clasa IC purtători de COVID-19, de la Școala Gimnazială nr. 56, sâmbătă, 7.03.2020, aceștia sunt nașii lor de cununie. Menționăm că elevul ***** a fost luni, 9.03.2020, primele două ore la școală”, a declarat directorul către părinții elevilor școlii respective.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro