Alertă de coronavirus la Spitalul de Urgență București / imagini exclusive cu pacientul preluat de echipa de intervenție

Alertă de coronavirus la Spitalul de Urgența Bucuresti / imagini exclusive cu pacientul preluat de echipa de intervenție © paparazzi

După ce coronavirusul a făcut mai multe victime în București, ajungându-se la trei cazuri confirmate, acum că se mai adaugă încă o persoană pe lista suspecților. Medicii au intervenit de urgență cu izoleta.

Numărul cazurilor de coronavirus continuă să crescă pe zi ce trece, iar astfel în aceste momente s-a ajuns deja la 17 confirmate. Trei dintre persoane sunt din București, iar cel mai recent caz din Capitală a fost înregistrat în această seară de un bărbat de 60 de ani.

În urmă cu câteva momente, SpyNews.ro a surprins imaginile în care o altă persoană este urcată în izoletă, fiind suspectă de coronavirus. Medicii au ajuns de urgență la Spitalul Floreasca, acolo unde au intervenit în cel mai scurt timp. 

 

Coronavirusul închide școlile 

Panica s-a instaurat în România, după cele 17 cazuri confirmate de coronavirus, astfel că Guvernul Orban a luat mai multe decizii în această seară. 

Premierul  a confirmat faptul că toate școlile din România vor fi închise între 11 martie și 22 martie.

„Este vorba de perioada 11 martie – 22 martie, inclusiv. Vreau să accentuez că această măsură este o măsură cu caracter preventiv”, a precizat el.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro