Alertă în Brăila! O copilă a dispărut de acasă de mai bine de 24 de ore!

Alertă în Brăila! O copilă a dispărut de acasă de mai bine de 24 de ore! © Politia Romana

O fetiţă din Brăila a dispărut sâmbătă dimineaţă de acasă şi nu s-a mai întors, nici până la această oră.

Alerta a fost dată de mama copilei, care a anunţat autorităţile ieri după-amiază, în jurul orei 16:00.

Femeia susţine că fiica ei, pe nume Bianca Predonomus, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de acasă şi nu s-a mai întors.

Părinţii declară că fiica lor nu a mai plecat niciodată de la domiciliu, fără ştirea lor.

A fost solicitată urmărirea naţională şi internaţională a fetei, ea nefiind găsită nici la 6 ore de la semnalarea dispariţiei.

Semnalmentele fetei dispărute

Bianca Predonomus are 12 ani, 1.50 înălţime, aproximativ 40 de kg, constituţie atletică, păr şaten lung şi ondulat, faţă ovală, ochi albaştri.

La momentul dispariţiei copila purta blugi negri, ghete negre, plover gri, hanorac mov, iar în spate avea un ghiozdan mov cu elemente geometrice.

Autorităţile solicită persoanelor care deţin informaţii despre fetiţă să apeleze numărul gratuit de urgenţă 112, sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Update

Fetiţa de 12 ani a fost găsită în această dimineaţă de poliţişti într-o autogară din Iaşi, în timp ce cobora dintr-un microbuz.

Ea nu a fost victima vreunei infracţiuni, iar acum autorităţile vor să stabilească motivele plecării, dar şi traseul urmat de copilă din momentul dispariţiei şi până a fost găsită.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro