UPDATE/ Deţinutul care a evadat din închisoarea din Timişoara a fost prins

Alertă în Timişoara! Un deţinut periculos a evadat din închisoare

UPDATE/ Deţinutul ce a evadat în această dimineaţă a fost prins. 

Ştire iniţială:

Timişoara este în alertă după ce un deţinut a evadat din închisoare. Acesta se afla la punctul de lucru în momentul în care a decis să recurgă la gestul pentru care pedeapsa i se va mări de la şase la trei ani.

Miercuri, un deţinut de la Penitenciarul Timişoara a evedat de la punctul de lucru în care se afla. Kovacs Sandor Gyorgy, in varsta de 36 de ani era condamnat la închisoare pentru săvârşirea de furt calificat, în regim deschis. 

”În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, se arată într-un comunicat.

Dacă va fi găsit, bărbatul riscă ca la pedeapsa de condamnare să i se mai adauge de la şase luni până la 3 ani de închisoare.

Cine îl observă sau deţine informaţii, pot suna la numărul de telefon 112 sau la Penitenciarul Timişoara: 0256/200030, 0752090228

Semnalmente:

Înălţime: 168
Tipul frunţii: îngustă
Tipul nasului: rectiliniu
Tipul ochilor: căprui 
Gura: mijlocie 
Bărbie: normală
Urechi: mari d.s
Faţă ovală deschis 
Păr: şaten întins 
Sprâncene: drepte 
Mustaţă: mică 
Construcţie: atletică


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro