Alertă la ''Acces Direct''! Amantul Vulpiţei, luat cu salvarea!

+2 click pentru
galerie

Alertă la ''Acces Direct''! Amantul Vulpiţei, luat cu salvarea! © Captură

La începutul săptămânii Vulpiţa a trecut prin clipe grele, duză ce i s-a făcut rău în timpul emisiunii Acces Direct, iar acum lucrurile nu par bune nici pentru fostul ei amant, Marian.

Tânărul a acuzat că nu se simte bine deloc, ba chiar are stări de răceală, are febră şi se simte foarte slăbit. Din cauză că situaţia stării sale de sănătate s-a înrăutăţit, echipa emisiunii Acces Direct a decis să solicite de urgenţă ajutorul medicilor.

Astfel, în urmă cu doar câteva minute, o ambulanţă a ajuns la sediul emisiunii Acces Direct, iar medicii au decis să-l transporte pe Marian la spital, pentru un control amănunţit.

De altfel, cu doar câteva minute înainte de a fi luat cu ambulanţa, Marian a vorbit cu greu, mărturisind că nu se simte deloc bine.

''Am răcit de ieri, m-a luat o răceală foarte puternică Am febră, ameţeală, dureri de cap, nu mă simt bine deloc'', a spus Marian.

De asemenea, extrem de îngrijorată de starea sa de sănătate a fost şi Mirela Vaida, care s-a alarmat atunci când l-a văzut pe Marian pe targă.

''Va avea nevoie de nişte teste de gripă. Starea sa s-a înrăutăţit. A acuzat frisoane şi stări de rău'', a spus Mirela Vaida.

Marian urma să stea astăzi faţă în faţă cu Vulpiţa şi cu soţul acesteia, Viorel, după ce tânărul a decis să facă un nou test poligraf. Acesta a precizat în ediţia de ieri că bănuieşte că ar putea fi tatăl copilului Veronicăi, astfel că a hotărât să facă un alt test pentru a afla care este adevărul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro