Alertă la frontieră! Un bărbat din Prahova aduce în ţară români dintr-o zonă de risc a Italiei

Alertă la frontieră! Un bărbat din Prahova aduce în ţară români dintr-o zonă de risc a Italiei © captura video

Un român este dat în consemn la frontieră, după ce s-a aflat că aduce oameni din Italia, ţară puternic afectată de noul coronavirus.

Cetăţeanul român, din comuna Bătrâni, judeţul Prahova, face transport internaţional de persoane, cu microbuzul.

Bărbatul s-ar fi lăudat recent la apropiaţi că transportă alimente de la familii persoanelor din Italia aflate în carantină. Mai mult, el ar aduce în ţară români care nu vor să se supună izolării impuse de autorităţi. Prahoveanul conduce oamenii aflaţi în zonele de risc, fără a păţi ceva, trecând liber prin mai multe puncte de frontieră, inclusiv Vama Arad.

Bărbatul din Prahova, aşteptat la frontieră

Românul a plecat din nou într-o astfel de cursă chiar în această dimineaţă. În prezent este aşteptat de autorităţi să se întoarcă în ţară pentru a da lămuriri cu privire la acţiunile sale.

Cei care au anunţat autorităţile locale sunt chiar vecinii bărbatului, dar din păcate, nu s-au luat măsuri, astfel încât prahoveanul a plecat nestingherit în cursă.

Cei de la Direcţia de Sănătate Publică Arad a notificat DSP Prahova cu privire la transportul pe care îl efectuează bărbatul.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie, împreună cu cei de la DSP Prahova vor trimite echipaje la locuinţa bărbatului, pentru a putea lua legătura cu familia acestuia, în vederea rezolvării cazului.

Toţi cei care vor fi găsiţi în microbuzul bărbatului vor fi izolaţi şi li se vor recolta probe, pentru a elimina suspiciunea unei eventuale infectări cu coronavirus.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro