Alertă la Timişoara! Un bărbat este suspectat de coronavirus, după ce a îngrijit o familie infectată

Alertă la Timişoara! Un bărbat este suspectat de coronavirus, după ce a îngrijit o familie infectată © Arhivă

Panică la Timişoara, după ce un bărbat este suspectat de coronavirus. Omul a ajuns la spital prezentând simptome specifice viruslui din China, după ce a avut grijă de o familie infectată.

Bărbatul s-a întors în România, după ce a stat o vreme în Germania. Acolo, tânărul a îngrijit o familie, formată din soţ, soţiie şi doi copii, toţi membrii fiind infectaţi cu virusul ucigaş din China.

Medicii de la spitalul din Timişoara au luat imediat măsuri, izolându-l pe tânăr în carantină. Acesta este ţinut într-o cameră specială, destinată infecţiilor cu acest virus.

Tânărul în vârstă de 25 de ani lucra în Germania ca asistent medical. Înainte de a lua hotărârea să se întoarcă în ţară, bărbatul a îngrijit o familie a cărui membri sunt infectaţi cu coronavirus.

Bărbatul nu s-a dus la spital imediat ce s-a întors în România. Acesta a vizitat familia, ba chiar a fost şi la schi. Tânărul s-a prezentat aseară la un spital din Reşiţa, cu simptome specifice infecției cu coronavirus. 

În cazul său, medicii l-au transferat imediat la un spital din Timișoara, instituţie în care există o unitate de izolare pentru acest virus.

Cel puţin 100 de persoane au fost răpuse de coronavirus în mai puţin de 24 de ore

Virusul ucigaş continuă să ia din ce în ce mai multe vieţi. Peste 1000 de persoane au murit, iar în ultimele 24 de ore peste 100 de persoane au fost răpuse de virusul din China.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro