Alertă la un penitenciar din Giurgiu! Un deținut a fost ucis de colegul de celulă

Alertă la un penitenciar din Giurgiu! Un deținut a fost ucis de colegul de celulă © Foto simbol arhivă

Incident șocant în ziua de Crăciun, într-un penitenciar de maximă siguranță din Giurgiu. Un deținut a murit în urma unei încăierări avute cu colegul de celulă. A fost ucis cu sânge rece, în baie! 

Miercuri, în ziua de Crăciun, în jurul orei 05:30, a avut loc o altercație între doi deținuți, soldată cu moartea unuia dintre ei.

Un deținut mort, unul la spital

Un bărbat încarcerat în regim de maximă siguranță la Penitenciarul Giurgiu a fost ucis de colegul de celulă. Deținutul a murit în baie, în urma unei lovituri puternice. De asemenea, agresorul a ajuns la spital în vederea efectuării unui control medical.

„Persoanele implicate în incident se aflau cazate în aceeași cameră de deținere, conflictul spontan și decesul deținutului survenind în grupul sanitar al camerei, urmare aplicării unei lovituri”, a transmis Administrația Națională a Penitenciarelor, conform Antena3.

Personalul unității a solicitat ajutorul unui echipaj SMURD, dar în ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

Ce se întâmplă cu agresorul

Atât Poliția Giurgiu, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, cât și familia persoanei decedate, au fost informate de reprezentanții Penitenciarului Giurgiu.

În urma crimei, a fost deschis un dosar de incident. În acest caz se vor efectua cercetări pe linie disciplinară față de deținutul implicat. 

Admnistrația Națională a Penitenciarelor nu a precizat pentru ce fapte au fost încarcerați cei doi deținuți.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro