Alertă la penitenciarul din Pitești! Un deținut periculos a evadat

Alertă la penitenciarul din Pitești! Un deținut periculos a evadat © Penitenciarul Colibasi

Polițiștii din Pitești sunt în alertă, după ce un deținut periculos a reușit să evadeze în timp ce se afla la un spital. Bărbatul fusese adus la unitatea medicală pentru tratament și a reușit, cumva să îi păcălească pe oamenii legii care îl supravegheau.

Bărbatul, pe numele său Florin Cristian Ioniță, are 24 de ani, și a primit o condamnare de doi ani și o lună, pe care trebuia să îi ispășească la Penitenciarul Colibași din Pitești.

"Miercuri,  06.11.2019, în jurul orei  13.10, s-a constatat că deţinutul Florin Cristian Ioniţă, în vârstă de 24 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani şi o lună de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de Lovire sau alte violenţe (art. 193 NCP), a părăsit o unitate sanitară de pe raza localităţii Piteşti, unde se afla în vederea efectuării unor investigaţii de specialitate", au anunțat reprezentanții penitenciarului.

Polițiștii au dispus deja măsurile necesare pentru capturarea deținutului fugar, iar gestul său va fi pedepsit cu închisoare de la șase la trei ani.

Bărbatul se afla în unitatea sanitară atunci când a reușit să fugă și să îi păcălească pe polițiștii care îl supravegheau. Orice persoană care îl vede sau are informații despre el este rugată să sune imediat la numărul de urgență.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro