FOTO / Alex Crăcui, tânărul mort la frizerie, şi-a simţit sfârşitul! Ultimul lui mesaj, de-a dreptul cutremurător

+2 click pentru
galerie

Alex Crăcui, tânărul mort la frizerie, şi-a simţit sfârşitul! Ultimul lui mesaj, de-a dreptul cutremurător © Facebook

Alex Crăcui şi-a găsit sfârşitul pe scaunul de frizerie. O fetiţă a rămas orfană de tată, iar o soţie, îndurerată. Bărbatul pare că şi-a simţit sfârşitul! Cu o zi înainte de nenorocire, Alex a postat pe Instagram un mesaj care acum ridică multe semne de întrebare.

Ultima postare a lui Alex Crăcui a şocat întreaga comunitate. Înainte cu puţin timp de a-şi pierde viaţa, bărbatul de 35 de ani a postat o fotografie cu un mesaj tulburător.

"Cât timp vieţuim, oamenii ne oferă mărăcini, când murim ne oferă trandafiri", postase Alex Crăcui cu o zi înainte de tragedie. 

Alex Crăcui a mers să se tundă, dar i s-a făcut rău atunci când s-a aşezat pe scaun. Personalul salonului s-a speriat şi a sunat la 112. 

Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. "Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare. Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a explicat medicul Maria Boncea.

Alex Crăcui era soţ, tată de fetiţă şi angajat al unei companii de vânzări auto. Medicii care au efectuat necropsia au declarat că Alex Crăcui a suferit un infarct miocardic.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro