Alexandra Măceșanu, alături de Ștefan Bănică Jr. Povestea din spatele imaginii emoționante

Alexandra Măceșanu, alături de Ștefan Bănică Jr. Povestea din spatele imaginii emoționante © Facebook

O imagine emoționantă s-a propagat în mediul online. Protagoniști sunt Ștefan Bănică Jr. și Alexandra Măceșanu, una dintre fetele răpite și ucise la Caracal, de către Gheorghe Dincă.

Fotografia a fost făcută acum trei ani, pe vremea când Alexandra avea numai 12 ani. Era la Alba Iulia, la un hotel, alături de trupa de dansuri populare din care făcea parte.

În același loc s-a aflat și Ștefan Bănică Jr., spre entuziasmul Alexandrei, care s-a dus să facă o poză cu îndrăgitul artist.

Imaginea a reapărut recent în mediul online, adusă la suprafață de colegii Alexandrei, care își amintesc cu dor și durere de adolescenta care a sfârșit într-un mod atât de cumplit.

Părinţii Alexandrei au fost audiaţi

Părinţii Alexandrei Măceşanu au fost anunţaţi de doi poliţişti, miercuri seara, că sunt aşteptaţi a doua zi la Poliţiei. Cei doi au mers sperând că adevărul va ieşi cât mai curând la suprafaţă, dar li s-au pus câteva întrebări neaşteptate.

Audierea s-a încheiat cu o ultimă întrebare. Vor să se constituie parte civilă în dosar? Răspunsul a fost cât se poate de clar: Nu. Familia Alexandrei Măceşanu îşi doreşte doar adevărul şi fiica înapoi. Nicio sumă de bani nu le-ar putea alina durerea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro