Alexandra, tânăra ucisă în Caracal, ar fi spus în timpul apelului la 112 că este legată cu sârmă şi că a fost abuzată

Alexandra, tânăra ucisă în Caracal, ar fi spus în timpul apelului la 112 că este legată cu sârmă şi că a fost abuzată © Facebook

Declaraţii cutremurătoare! Alexandru Cumpănaşu, unchiul tinerei ucisă în Caracal, a povestit ce a vorbit victima cu poliţiştii, în timpul apelului la 112. 

Alexandru Cumpănaşu a dezvăluit că nepoata lui le-a spus poliţiştilor că este legată cu sârmă şi că a fost violată şi bătută. Timp de 20 de minute, tânăra de 15 ani a sperat că oamenii legii o vor salva din mâinile presupusului criminal, Gheorghe Dincă.

"Le-a spus că este legată cu o sârmă de picioare, că a fost violată, că este sechestrată, că a fost bătută. Nu ştia unde se află, le-a dat nişte indicii. Le-a spus tot ce a putut ea, cauta adrese acolo, tot ce a putut ea. Iar poliţia, în ”înţelepciunea” lor, credeau că nu este fata. Vă daţi seama, la 15 ani să fii bătută, violată, schingiuită şi tu să îţi pui speranţa, să vorbeşti 20 de minute la telefon cu oamenii legii", a declarat Alexandru Cumpănaşu la Ştirile ProTV.

Ultimele cuvinte ale Alexandrei au fost auzite la 112. Autorităţile cred că a fost ucisă imediat după

Tânăra şi-a ţinut timp de 24 ore telefonul închis de teamă ca nu cumva să îi sune sau să fie prinsă de presupusul criminal. Când a rămas singură în cameră, a sunat de 3 ori, în doar şapte minute. După ultimul apel, telefonul a rămas închis. 

Oamenii legii suspectează faptul că Alexandra Măceşanu a fost ucisă imediat după ultimul apel pe care l-a făcut la 112.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro