„Alexandra şi Luiza sunt moarte”. Psihologul criminalist Tudorel Butoi, dezvăluiri halucinante

„Alexandra şi Luiza sunt moarte”. Psihologul criminalist Tudorel Butoi, dezvăluiri halucinante © captură video - arhivă

Concluzia psihologului criminalist Tudorel Butoi este clară: „Alexandra şi Luiza sunt moarte”. Profesul susţine că, în ciuda criticilor aduse din toate părţile, rechizitoriul a fost foarte bine realizat. 

În timp ce familiile victimelor speră într-o minune şi Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu să se întoarcă acasă, psihologul criminalist Tudorel Butoi este de părere că, aşa cum au concluzionat şi anchetatorii, fetele sunt moarte.

Profesorul Tudorel Butoi susţine, de asemenea, că rechizitoriul în dosarul Caracal a fost foarte bine realizat de procurori. Psihologul criminalist vede rechizitoriul ca fiind complet.

Deşi s-ar bucura ca Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu să fie în viaţă, nu crede în această teorie.

"Eu pun întregii populații care ne ascultă următoarea întrebare: Dacă aceste fete cu profilul lor, au fost traficate, există vreunul dintre năuci să creadă că fetele astea, cu profilul respectiv stăteau la prostituție libere?", a spus Tudorel Butoi, potrivit Antena3.

Tudorel Butoi, despre miciunile lui Dincă

Psihologul criminalist a precizat că Gheorghe Dincă a încercat să îi mintă pe anchetatori în speranţa că nu va fi acuzat de crimă, ci de lovituri cauzatoare de moarte. 

"El și în primele mărturisiri a căutat să inducă procurorului ideea unor lovituri cauzatoare de moarte. Ele au fost de fapt omoruri pentru că fetele acestea decriptate prost de Dincă, confundate cu niște prostituate ușurele au refuzat propunerile acestuia, s-au bătut cu el", a spus profesorul, conform aceleaşi surse.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro