Alexandru Arșinel, în lacrimi! Coronavirusul a luat viața unei rude din Suceava

Alexandru Arșinel, în lacrimi! Coronavirusul a luat viața unei rude din Suceava

Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel este foarte afectat de apariția noului coronavirus. Dacă în trecut făcea apel la populație și ruga oamenii să se protejeze, de această dată virusul îi face probleme chiar lui.

Celebrul actor a făcut anunțul care l-a întristat profund. O verișoară a sa a murit răpusă de noul tip de coronavirus, chiar în focarul de la Suceava.

”Sunt afectat ca miliardele de persoane afectate de acest virus. Sunt afectat pentru că a infectat prieteni și o rudă de la Suceava, care a murit în condițiile acelea. Nu știu ce s-a întâmplat, a dat năvala virusul acolo. Este extrem de trist” , a declarat Alexandru Arșinel la România TV.

Actorul crede că femeia ar fi luat virusul din cauza fluxului de turiști care au fost cazați la motelul familiei: ”Ea și soțul ei au un motel la Sucevița, probabil în vizitele, populația care trece pe acolo. Nu știu, probabil o sa cerceteze”.

Alexandru Arșinel vorbește și despre starea lui de sănătat, despre care spune că este foarte bună, deși are o vârstă înaintată.

”Sunt bine, sunt foarte bine la cei 80 de ani ai mei” , a mai eclarat actorul.

Apelul lui Alexandru Arșinel pentru românii izolați

Carismaticul actor roagă populația să respecte noile reglementări impuse de autorități, acesta fiind singurul mod de a opri răspândirea virusului ucigaș.

„Atât vreau să le spun: haideți să trăim! Și pentru asta, haideți să ne ascundem în casă câteva săptămâni pentru a trece peste hopul acesta!”, a fost apelul lui Alexandru Arșinel, adresat tuturor românilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro