Cine este poliţistul din Caracal, ajuns în stare gravă după ce s-a împuşcat cu arma din dotare! Motivul pentru care ar fi recurs la gestul extrem

Cine este poliţistul din Caracal, ajuns în stare gravă după ce s-a împuşcat cu arma din dotare! Motivul pentru care ar fi recurs la gestul extrem © Facebook

Alexandru Badiu, un tânăr poliţist în vârstă de 31 de ani din Caracal, s-a împuşcat în cap duminică seară, cu arma din dotare. Acesta ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor într-un apartament.

Alexandru a ajuns în stare gravă la spital, cu multiple leziuni craniene. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea acestuia, scrie gazetanoua.ro.

„Pacientul a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului nostru în jurul orei 19.00, cu stare generală extrem de gravă, în comă profundă, intubat şi ventilat mecanic, stabil hemodinamic. A primit îngrijiri medicale de urgenţă, apoi a fost investigat rapid, a efectuat un computer tomograf cranian, s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral sever cu multiple leziuni craniene. Pacientul a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă a spitalului nostru pentru Neurochirurgie. Prognosticul este unul extrem de rezervat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Craiova, medicul Cristina Geormăneanu. 

Tânărul poliţist a fost resuscitat de către medici. Este în continuare inconştient, iar medicii din Caracal au luat decizia să îl transfere la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Potrivit sursei citate, Alexandru Badiu era ajutor de şef de post la Postul de Poliţie Corbu. Se căsătorise în urmă cu un an şi ar fi avut des certuri cu soţia, acesta fiind motivul pentru care ar fi recurs la gestul extrem. 


facebook whatsapp twitter pinterest