Alexandru Cumpănașu și-a dat toate economiile familiei pe campania electorală: „Am investit 300.000 de euro”

Alexandru Cumpănașu și-a dat toate economiile familiei pe campania electorală © Arhivă

Alexandru Cumpănașu a investit enorm în campania electorală care i-a adus, în final, numai 1,2% din voturile românilor. Unchiul Alexandrei Măceșanu a declarat că și-a dat toate economiile familiei, o sumă de aproximativ 300.000 de euro.

Pentru Alexandru Cumpănașu, visul de a deveni Președintele României l-a costat – ad literam. Pentru campania electorală, care a implicat broșuri, deplasări, investigații și alte instrumente aferente, candidatul a dat sute de mii de euro.

Alexandru Cumpănașu și-a dat aproape toți banii

Într-un live pe Facebook, Alexandru Cumpănașu a explicat că a folosit banii proprii pentru campanie și că și-a pus la bătaie economiile familiei.

„Mi-am pus practic la bătaie și am cheltuit toate economiile familiei. N-are nici o importanță, nu e o chestie de victimizare. Eu cred că am făcut un lucru bun pentru mine, pentru poporul român și pentru familia mea. Nu am primit un leu, decât ce am strâns de la o parte dintre dumneavoastră care ați trimis acele contribuții, fiecare cât a putut – 50, 100 de euro – s-au strâns undeva în jur de 15.000 euro în total”, a explicat Alexandru Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei Măceșanu avea în conturi în jur de 270.000 de lei și 17.000 de euro, dar și mai multe proprietăți, potrivit declarației de avere depuse odată cu intrarea în cursa electorală.

În urma alegerilor care au avut loc duminică, Cumpănașu a obținut numai 1.2% din voturi. Câștigători au fost Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, alegerile românilor în turul 2.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro