Alexandru Cumpănaşu, decizie neaşteptată! Ce vrea să facă în memoria Alexandrei Măceşanu

Alexandru Cumpănaşu, decizie neaşteptată! Ce vrea să facă în memoria Alexandrei Măceşanu © arhivă

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, copila dispărută care ar fi fost răpită şi ucisă de Gheorghe Dincă după ce a urcat în maşina acestuia la ocazie, a făcut un anunţ neaşteptat! Fostul prezidenţiabil i-a luat prin surprindere pe toţi!

Alexandru Cumpănaşu a luat o decizie şoc, la patru luni de când nepoata lui a sunat la 112 şi a cerut ajutorul autorităţilor, din casa lui Gheorghe Dincă. Unchiul copilei a anunţat că vrea să scrie o carte despre tot ce s-a întâmplat cu nepoata lui, Alexandra Măceşanu.

Prin intermediul acestei cărţi, Alexandru Cumpănaşu îşi propune să găsească răspunsul la 30 de întrebări legate de dispariţia copilei. "30 de întrebări fără răspuns! Cartea: "ADEVARUL despre Alexandra", Expertiza Internatională!", a anunţat fostul prezidenţiabil pe reţelele de socializare.

În acest context, Alexandru Cumpănaşu a precizat că familia sa va relua solicitările către DIICOT pentru realizarea expertizei internaţionale privind ADN-ul Alexandrei Măceşanu. "Sper ca de data aceasta procurorii să fie de acord? Şi sper ca ADEVARUL să fie aflat", a mai spus Alexandru Cumpănaşu.

Întrebările care au rămas fără răspuns în cazul Alexandrei Măceşanu

Alexandru Cumpănaşu a evidenţiat existenţa a nu mai puţin de 30 de întrebări la care încearcă să găsească răspuns, în cazul dispariţiei nepoatei sale. Printre acestea se numără şi "Ce a vorbit poliţistul Pistol cu Alexandra?", " De ce familai Dincă nu este cercetată pentru trafic de persoane?", "De ce s-a insistat cu certificatul de deces?", "Ce s-a întâmplat cu ceasul Alexandrei care nu s-a găsit în casa groazei?".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro