Alexandru Cumpănașu este păzit de jandarmi! „Viața mea a devenit un coșmar”

Alexandru Cumpănașu este păzit de jandarmi! „Viața mea a devenit un coșmar” © arhivă

Lupta pentru adevăr în cazul Caracal a adus în viața lui Alexandru Cumpănașu, pe lângă durerea răpirii nepoatei sale, și teamă pentru propria viață și a celorlalți membri ai familei, dat fiind faptul că au existat mai multe amenințări cu moartea. Astfel, unchiul Alexandrei Măceșanu a solicitat MAI protecție.

Alexandru Cumpănașu a anunțat public că a solicitat MAI protecție, în această perioadă în care, practic, luptă împotriva clanurilor. Decizia vine ca urmare a numeroaselor amenințări, dintre care și cu moartea, primite de el și familia sa. 

Astfel, a informat Parchetul General și MAI, iar mai apoi a refuzat protecția din partea Poliției pentru că nu mai are încredere în această instituție. Acum, Alexandru Cumpănașu și familia sa sunt sub protecția Jandarmeriei. 

Alexandru Cumpănașu a precizat că viața sa a devenit un coșmar și că își dorește să câștige această luptă cât mai repede și să se întoarcă la traiul pe care îl avea înainte, alături de familie, fără teamă. 

„#112vreausatraiesc. Dragi prieteni, pentru că mai mulți colegi m-au întrebat vă informez că am solicitat MAI asigurarea protecției mele și a familiei în această perioadă. Lupta cu clanurile mafiote din stat și din afara lui i-a făcut pe unii s-o ia razna și să mă amenințe pe mine și familia mea cu moartea dar și alte forme de amenințare. Am urmat calea legală și am informat Parchetul General și MAI. Care au dispus măsurile pe care le-au considerat necesar în funcție de informațiile predate dar și cele pe care acesția le dețin. S-a încercat inițial propunerea ca Politia să facă acest lucru însă am refuzat categoric pt că efectiv nu mai am încredere în această instituție. Motiv pentru care s-a recurs la jandarmerie. Viața mea a devenit un coșmar pe care nu îl doresc nimănui: dispare intimitatea, apare teama și nu mai ai viata ta. Sper ca această bătălie să o câștig cât mai repede pt a mă putea întoarce la viața mea obișnuită și liniștită de dinainte și să nu mă gândesc în permanență la securitatea copiilor mei. Nu este plăcut să te uiți peste umăr însă bătălia cu clanurile mafiote nu este o bătălie cu o mănăstire de maici. #OROMANIEFARACLANURI.” , a transmis Alexandru Cumpănașu prin intermediul rețelelor de socializare.

Alexandru Cumpănaşu a depus sesizare la Interpol şi Europol

Recent, Alexandru Cumpănaşu a depus o cerere către Interpol şi Europol. Unchiul Alexandrei Măceşanu continuă să creadă că cele două fete nu au fost ucise de Gheorghe Dincă, aşa cum inculpatul a mărturisit la audieri şi este sigur de faptul că au fost victimele unei reţele de trafic de persoane. 

În urma sesizării făcute către Interpol şi Europol, se va verifica dacă, într-adevăr, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu au fost victimele unei reţele de trafic de persoane. Alexandru Cumpănaşu se bazează pe faptul că aceste două instituţii au competenţa de a coopera cu toate statele în vederea identificării Luizei şi Alexandrei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro